2024 yerel seçimlerinde Kocaeli’de 3 ilçede CHP galip geldi. En çok merak edilen ilçelerden birisi olan İzmit’te ise CHP Adayı Fatma Kaplan Hürriyet, sandıktan farkla çıkarak yeniden belediye başkanı oldu. En güçlü rakibi Muharrem Tutuş İzmit’te 81 bin 273 oy alabildi. Dün sandıkların tamamı açılmadan önce vatandaşları belediye önüne davet eden Hürriyet, kutlamalarına gece boyu devam etti. Zaferle sonuçlanan seçimde Başkan Hürriyet, kendisini arayan ve mesaj atan kişilere dönemediğini de belirterek “Yarından itibaren güzel İzmit'imizin her bir köşesine giderek halkımıza teşekkür ziyaretleri yapacağız.” dedi.
“ZAMANA İHTİYACIM VAR”
Hürriyet’in açıklaması şu şekilde“Dün akşamdan beri binlerce arama ve binlerce mesaj atan dostlarımız oldu. Birçoğuna hemen cevap veremedim ama söz veriyorum, her arayana ve atılan her mesaja tek tek dönüş yapacağım. Sadece zamana ihtiyacım var.
“TEŞEKKÜR ZİYARETLERİ YAPACAĞIZ”
Çünkü çalışmaya devam ediyoruz. Yine dinlenmeden sahadayız. Bugün Karamürsel ilçemize gideceğiz, Ahmet Başkanımıza hayırlı olsun diyeceğiz. Ardından İzmit'te halk iftarlarımıza, belediye hizmetlerimize devam edeceğiz. Ve yarından itibaren güzel İzmit'imizin her bir köşesine giderek halkımıza teşekkür ziyaretleri yapacağız.