CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Marmara Bölge Sorumlusu ve son seçimlerde Kocaeli'de 8.sıradan milletvekili adayı gösterilen Caner Arduç İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet'i ziyaret etti. Ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından fotoğraf paylaşarak, Milletvekili aday adaylığı sürecinden verilen desteklerden dolayı Hürriyet'e teşekkür eden Arduç, "İzmit belediye başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet’i makamında ziyaret ettik. Önümüzdeki süreçte ilgili değerlendirmelerde bulunduk.
HÜRRİYET'İ ZİYARET ETMİŞTİ
Misafirperverliği ve değerlendirmeleri için başkanımıza teşekkür ediyorum Ayrıca Milletvekili aday adaylığım sürecinde vermiş olduğu manevi destek ve adaylığımız süresince saha çalışmalarında koyduğu katkılardan dolayı teşekkür ediyorum." ifadelerine yer verdi.
BURAK AKBULUT ATEŞ PÜSKÜRDÜ!
CHP İzmit İlçe Gençlik Kolları başkanı Burak Akbulut bu paylaşım üzerine Caner Ardunç'u adeta topa tuttu. "Manevi olarak yanımda dediğin belediye başkanından maddi destekler alarak bu örgütü sattın" diyen Akbulut, Ardunç'u hedef aldığı paylaşımında şu ifadelere yer verdi; "Milletvekili için adaylık açıklaması yaparken kullanmış olduğun yoksulluk görseli hiç seni yansıtmıyordu, çünkü sen manevi olarak yanımda dediğin belediye başkanından aldığın maddi destekler sonucu bu örgütü sattın.
"YEDİKLERİN DOYURSUN SENİ ARTIK"
Vekillikte ki sıralaman için Mehmet amcayı evine yollayalım da torunları ile oynasın demiştin, şimdi aynı şeyi ben sana söylüyorum Arduç, yediklerin doyursun artık seni, evinde çocukların ile oyna. Ve çok sevdiğin belediye başkanın ile olan fotoğrafın kalsın profilinde, Tugay'ı kaldır çünkü sen Tugay kardeşimizi anabilecek, anlayabilecek ne karakter ne siyasi bir yapısın. Siyasi devran dönecek."