AK Parti ilçe danışma meclisleri hız kesmeden devam ediyor. Bugün de Ak Parti Karamürsel İlçe Başkanlığı danışma meclisi toplantısı gerçekleştirildi. Karamürsel Altınkemer Konferans salonunda gerçekleştirilen toplantıya Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Yaşar Çakmak, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, AK Parti MKYK Üyesi Serpil Yılmaz, Parti MKYK yedek üyesi Davut Coşkun Şiviloğlu, AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Sait Mete, AK Parti Karamürsel İlçe gençlik kolları başkanı Olcay Karataş, AK Parti eski il başkanı Mahmut Civelek, Şemsettin Ceyhan ve partililer katıldı.
"FARKLI BİR METOD UYGULAMAMIZ LAZIM"
Mecliste söz alan İsmail Yıldırım
"Buraya gelmeden önce Karamürsel'i yüzme havuzunun yanında sentetik buz pistini engelsiz parkını kazandırdıkları için büyükşehir belediye başkanı Tahir Büyükakın ve ekibine teşekkür ediyorum. 2023 seçimlerinin önemini her defasında konuşuyoruz. Ülkemizin idaresinin yeniden şekilleneceği bir seçim yaşayacağız. Bu seçimlere hazırlanırken geçmişte kazandığımız başarıları anacağız ama her zamankinden daha farklı bir metod uygulamamız lazım.
"BİZDEN ALDIĞI ÖRNEKLERLE FARKLI BİR ÇALIŞMA TARZLARI ORTAYA ÇIKTI"
AK Parti'nin kurulduğu 2001 yılında cumhurbaşkanımız ve ekibi her seçimden zaferle çıktı. Yalnız son döneme doğru muhalefetin bizden aldığı örneklerle farklı bir çalışma tarzları ortaya çıktı. O yüzden bizim gayretimizi artırmamız lazım. Halkın içinde olarak onlara kulak veriyoruz.
"VATANDAŞ BUNUN ÜZERİNE GİDİYORSA BUNU SORGULAMAK LAZIM"
Son zamanlarda bir tehlikeyi sezinliyoruz. Ak partiye oy verilmeyeceğini duymaktayım
Bunu bilinçli yapanlar var bilinçsizce peşinden koşanlar var. Bunun geçerliliği veya doğruluğunu burada tartışmayacağız. Ama vatandaş bunu üzerine gidiyorsa bunu sorgulamak lazım. Herkesin bir adım geriye atıp bu sathı düzeltmesi lazım. Şimdiden birilerinin ismini ortaya atarak onları yıpratan partili arkadaşlar görüyoruz. Şahıslar yerine liderimiz üzerinden yapılan siyasete dönmemiz lazım. Bu partide birilerinin adamı olacaksak sayın lider Recep Tayyip Erdoğan'ın adamı olacağız.
"KARAMÜRSEL SİYASETİNDE BİR ŞEY SÖYLENECEKSE BEN SÖYLERİM"
Ben haddini ve hakkını bilen insanım. Ama Karamürsel siyasetinde bir şey söylenecekse bırakın da ben söyleyeyim. Eğer Karamürsel siyasetinde bir şey söylüyorsam bunda bir şey vardır. Birilerini kötülüyerek bir yerlere gelinmez bu partide. Kendi arkadaşlarımız ile konuşarak bu partide bir yere gelinmez siyaset de yapılmaz. Arabaların tekerlerinde ufak kurşunlar vardır o kurşunlardan biri çıkarsa araba yoldan çıkar. O yüzden bizim söylediğimiz ufak şeyler önemli şeyler. Biz milletin verdiği yetki ile cumhurbaşkanımızı temsil ediyoruz. Eğer bu birliktelik sağlanırsa hem Karamürsel hem Kocaeli hem Türkiye'de bu seçimleri de rahat atlatacağız. Birbirimizi uyarmak sünnettir. Benim yanlışımı görüp uyarmanız lazım. Benim olmadığım ortamlarda hatalarımın konuşması bana bir fayda sağlamaz. "