AK Parti İzmit İlçe Başkanlığı 66. Danışma Kurulu Toplantısı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki'nin de katılımıyla gerçekleşti. Mevlana Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantıya Ak Parti Kocaeli Milletvekilleri Cemil Yaman, İlyas Şeker,Emine Zeybek, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, İzmit Belediye Meclis Üyesi AK Parti Grup Başkanı Vekili Muharrem Tutuş, Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, MHP İzmit İlçe Başkanı Kemal Okur, BBP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Aladağ, AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Sadık Yılmaz,   AK Parti Kocaeli Eski İl Başkanı Mahmut Civelek, Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Ali Korkmaz, teşkilat üyeleri ve partililer katıldı.

"AK TEŞKİLATIN VARLIĞINI HİSSETTİRİYORUZ" 

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney toplantıda yaptığı konuşmada şunları söyledi:  Heyecanımızın kararlılığımızın en net görüldüğü yerlerden birisi bu kürsü. Bu akşam 2023 yolunda Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a İzmit'ten en güçlü desteği sunacağımızı göstermek için buradayız. Sandık bazlı seçmen çalışmalarını gerçekleştiriyor sokak sokak mahalle mahalle bir araya geliyoruz. İhtiyacımız olduğu her anda bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum.

102 mahalleyi 32 noktada toplayarak İzmitin her noktasında AK teşkilatın varlığını hissettiriyoruz. Bu ve bunun gibi nice çalışmalarla İzmit'in sokaklarını arşın arşın geziyoruz. 

"KENDİ GÖLGESİ İLE KAVGA EDEN BİR BAŞKAN VAR" 

İzmit'te gölgesi ile kavga eden bir başkan var. Kendi atadığı personel ile kavga eden o. Kendi örgütü ile anlaşamayıp huzursuzluk çıkaran o. Biliniz ki bizler siyaseti her türlü argümanı kullanarak sıkıştırmaya çalıştığınız Recep Tayyip Erdoğan'dan öğrendik. Sizin bu kavgacı tutumundan çekinecek değiliz.

İzmit halkına gerçekleri anlatmaya devam edecek ve öğrenci olarak geldiğiniz İzmit'ten sizi uğurlayacağız.