Olay, Çınarlı Mahallesi Elvan Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre düğün konvoyunda yer alan bazı sürücüler ve şahıslar, dar sokakta araçlarını durdurarak peş peşe egzoz patlattı. Çevreyi yoğun duman altında bırakan grup, daha sonra silahla ateş açarak mahallede paniğe neden oldu.

ÇEVREDE BÜYÜK TEDİRGİNLİK YARATTI
Patlama seslerine karışan silah sesleri çevrede büyük tedirginlik yaratırken, evlerinde bulunan vatandaşlar ne olduğunu anlamak için balkon ve pencerelere çıktı. Özellikle çocuklu aileler ve yaşlılar yaşananlardan olumsuz etkilenirken, mahalle sakinleri korku dolu dakikalar yaşadı.Modifiyeli araçların çıkardığı yoğun duman nedeniyle sokak adeta görünmez hale gelirken, konvoy nedeniyle trafikte de aksamalar meydana geldi. Vatandaşlar, düğün eğlencesi adı altında yapılan sorumsuz davranışların kabul edilemez olduğunu belirterek tepki gösterdi.

“OLABİLECEK FACİALAR ÖNLENMELİ”
Mahalle sakinleri, hem silahla havaya ateş açılması hem de gürültü kirliliğine neden olan araçlara karşı daha sıkı denetim yapılmasını istedi. Vatandaşlar, bu tür olayların olası bir faciaya yol açmadan önlenmesi için yetkililerin gerekli işlemleri yapmasını talep etti.
