Yaz dönemini mali kaynak oluşturarak ve ekonomik sürdürülebilirliği sağlayarak verimli geçirmek isteyen Kocaelispor, geçtiğimiz günlerde uluslararası saat markası Serhat Saat ile yapılan görüşmelerin olumlu ilerlediğini belirterek tarafların anlaşmaya vardığını açıklamıştı.

BAŞKAN RECEP DURUL’DA KATILDI
Kulüp tarafından yapılan resmi açıklamada, tarafların bugün Turka Kocaeli Stadyumu’nda bir araya gelerek kulübün muhtelif reklam alanlarının kullanımı için sponsorluk anlaşmasını imzaladığı belirtildi. Gerçekleştirilen görüşmeye Kocaelispor Kulüp Başkanı Recep Durul da katılırken, taraflar birbirlerine iyi dileklerini iletti.
Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“Kulübümüz ile Serhat Saat arasında muhtelif reklam alanlarının kullanımı için sponsorluk anlaşması imzalanmıştır. Kulübümüze olan katkılarından dolayı Serhat Saat ailesine teşekkürlerimizi sunarız.”

