Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü, Türkiye Karate Federasyonu tarafından 5-7 Eylül 2024 tarihlerinde Isparta’da düzenlenen Yıldızlar Türkiye Takım Karate Şampiyonası’nda büyük bir başarıya imza attı. Kulübün yıldız kız takımı, Esmanur Hümeyra Eraslan, Leylanur Yıldırım, Kübra Kılınç ve Rümeysa Süren’den oluşan ekibiyle, yenilgisiz bir şekilde finale kadar yükseldi ve Türkiye ikinciliğini elde etti.
YENİLGİSİZ FİNAL YOLCULUĞU
Körfez Gençlerbirliği SK, bu önemli başarıyı kutlayarak, “Yıldızlar kategorisinde kumitede ilk defa düzenlenen takım maçında Türkiye ikincisi olmanın gururunu yaşıyoruz. Kızlarımız, zorlu rakiplerini yenerek finale kadar hiç yenilgi almadan gelmeyi başardılar. Finalde ise başa baş geçen mücadelede çok az farkla birinciliği kaçırdık. Sporcularımızı ve antrenörlerimizi gönülden tebrik ediyoruz,” açıklamasını yaptı.
TEŞEKKÜR VE GELECEK HEDEFLERİ
Kulüp ayrıca, Körfez Belediye Başkanı ve Kulüp Başkanı Şener Söğüt’e, sporculara sunduğu imkanlar ve desteklerinden dolayı teşekkürlerini iletti. Körfez ilçesi, bu başarılarla adını sporda daha üst noktalara taşımaya devam ediyor.
