İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun gözaltına alınması ve şirketine el konulması, Türkiye’nin gündeminde geniş yankı uyandırdı. Bu durum, bir canlı yayında gazeteci Nagehan Alçı ile Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan arasında yaşanan tartışmayla daha da dikkat çekti.

Canlı Yayındaki Tartışma
İmamoğlu hakkında suç örgütü kurma ve diğer suçlamalardan gözaltı kararı verilmesi, izleyicileri şaşırtan bir canlı yayına konu oldu. Nagehan Alçı ile Tanju Özcan arasındaki gerginlik, ekranlara yansıdı. Özcan, Alçı’ya “İlkesizsiniz, duruşunuz yok” diyerek sert eleştirilerde bulundu. Alçı ise bu duruma karşılık vererek, “Çirkin üslup kullanıyorsunuz” şeklinde yanıtladı.
FETÖ Suçlaması ve Gerilimin Tırmanması
Tartışma, Özcan’ın Alçı’ya yönelik FETÖ suçlamasıyla zirveye ulaştı. Özcan, “Dün FETÖ’cülerin yanındaydın, bugün nerede olduğun belli değil” diyerek Alçı’yı sert bir şekilde eleştirdi. Bu sözler, ortamda daha da gergin bir hava yarattı. Sonunda, Tanju Özcan yayından kalkmak zorunda kaldı. “Nagehan hanımla aynı yayında olmayı kendime zul kabul ediyorum. Ben bu kadınla aynı havayı dahi solumak istemiyorum. ‘Nagehan Alçı yayında’ deseydiniz bağlanmazdım. Herkese iyi akşamlar, Nagehan Alçı hariç” diyerek yerinden ayrıldı.