Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Kartepe’de altyapı çalışmaları bitti ama malzemeler sokakta kaldı

Kocaeli’nin Kartepe ilçesi İstasyon Mahallesi Namık Kemal Caddesi üzerinde yaşanan altyapı çalışmaları sonrası ortaya çıkan görüntüler, vatandaşların tepkisine neden oldu.

Kocaeli’nin Kartepe ilçesi İstasyon Mahallesi Namık Kemal Caddesi üzerinde yaşanan

Kocaeli’nin Kartepe ilçesi İstasyon Mahallesi Namık Kemal Caddesi üzerinde yaşanan altyapı çalışmaları sonrası ortaya çıkan görüntüler, vatandaşların tepkisine neden oldu. Çalışmalar sırasında sökülen kompozit rögar kapakları ve kaldırım taşlarının sokağa atıldığı görüldü. Yeniden kullanılabilecek durumda olan bu malzemelerin neden değerlendirilmeyip israf edildiği ise merak konusu oldu.

Kartepe'de altyapı çalışmaları bitti ama malzemeler sokakta kaldı

“ÇEVRE KİRLİLİĞİNE NEDEN OLUYOR”

Mahalle sakinleri, altyapı çalışmaları sonrası sokağa atılan kompozit rögar kapakları ve kaldırım taşlarının günlerdir olduğu yerde beklediğini belirterek duruma tepki gösterdi. Vatandaşlar, bu malzemelerin tekrar kullanılabilecek durumda olduğunu ifade ederek, “Bunlar kamu malı, neden israf ediliyor? Bu malzemeler başka yerlerde kullanılabilir ya da geri dönüşüme kazandırılabilir.

BÜYÜK SORUMSUZLUK

Ancak burada sokağa atılmış şekilde duruyorlar. Bu büyük bir sorumsuzluk” dedi.  Sokağa atılan malzemelerin sadece israf değil, aynı zamanda çevre kirliliğine de neden olduğu da gözler önüne serilmiş durumda.

Kartepe'de altyapı çalışmaları bitti ama malzemeler sokakta kaldı
Kartepe’de altyapı çalışmaları bitti ama malzemeler sokakta kaldı