Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Dikkat! İstanbul istikametinde şerit daraltılacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, TEM Otoyolu’nun İzmit Doğu Kavşağı ile Sapanca Kavşağı arasındaki bölümünde üstyapı yenileme çalışması gerçekleştirecek. Çalışmalar nedeniyle İstanbul yönünde ulaşım kontrollü olarak sürdürülecek

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, TEM Otoyolu’nun İzmit Doğu Kavşağı ile Sapanca

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü arasında yapılan iş birliği kapsamında, Kartepe Acısu Mahallesi’nde otoyolun altından yatay sondaj yöntemiyle içme suyu hattı döşenmişti. Altyapı çalışmasının ardından yolda oluşan deformasyonların giderilmesi amacıyla bölgede üstyapı onarımı yapılmasına karar verildi.

ÇALIŞMALAR İKİ GÜN SÜRECEK 

Onarım çalışmaları, TEM Otoyolu’nun İzmit Doğu Kavşağı ile Sapanca Kavşağı arasındaki İstanbul istikametinde gerçekleştirilecek. Uygulama kapsamında yolun kuzey platformunda şerit daraltmasına gidilecek ve trafik akışı kontrollü şekilde sağlanacak. Yetkililerden alınan bilgiye göre çalışmalar 9 Haziran 2026 Salı günü saat 08.00’de başlayacak ve 10 Haziran 2026 Çarşamba günü saat 17.00’de tamamlanacak.

SÜRÜCÜLERE UYARI 

Çalışma süresince bölgede gerekli güvenlik önlemleri alınacak ve trafik akışı, onaylı trafik yönetim planı doğrultusunda yönlendirilecek. Yetkililer, sürücülerin hem trafik levhalarına hem de görevli ekiplerin yönlendirmelerine dikkat etmelerini istedi.

Reklamı Geç