Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Tarım Zirvesi’ne katılmak üzere ilçeye gelen belediye başkanları, iş insanları ve konsolosları ağırladı. Başkan Büyükgöz, konuklarına Gebze’nin tarihi, kültürel ve sosyal değerlerinin yanı sıra; ar-ge, sanayi, üretim ve istihdam kapasitesine ilişkin bilgiler sundu.
ZİRVE İÇİN GEBZE’YE GELEN MİSAFİRLER
Gebze’de düzenlenen Tarım Zirvesi’ne katılmak üzere ilçeye gelen yabancı konuklar, Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz tarafından ağırlandı. Dünyanın farklı coğrafyalarından gelen iş insanları ve belediye başkanları, Başkan Büyükgöz’ün misafiri oldu.
KONUKLAR AKŞAM YEMEĞİNDE AĞIRLANDI
Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, zirveye katılan konukları akşam yemeğinde ağırlayarak Türkiye’nin üreten kenti Gebze’de gerçekleşen Tarım Zirvesi sonrası, dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen belediye başkanları, iş insanları ve konsoloslarla bir araya geldi. Büyükgöz, “Son derece verimli geçen toplantımızda tarım sektöründe kurulabilecek iş birliklerini görüştük” dedi.
GEBZE’NİN POTANSİYELİ TANITILDI
Başkan Büyükgöz, konuklarına Gebze’nin tarihi, kültürel ve sosyal değerlerinin yanı sıra; ar-ge, sanayi ve üretim, istihdam kapasitesine ilişkin kapsamlı bilgiler sundu. Bu paylaşımlar, Gebze’nin potansiyelini uluslararası düzeyde tanıtmayı amaçladı.