Gölcük Belediyesi, Türk müziğinin unutulmaz ismi Barış Manço’yu, vefatının 26. yıl dönümünde özel bir etkinlikle anmaya hazırlanıyor. 1 Şubat 2025 Cumartesi günü saat 19.30’da Kazıklı Kervansarayı Kültür Yapısı’nda gerçekleştirilecek “Barış Manço Şarkıları Konseri”, sanatçının en sevilen eserlerini müzikseverlerle buluşturacak.
ÜCRETSİZ SERVİS HİZMETİ
Etkinliğe katılmak isteyen vatandaşlar için Gölcük Anıtpark ve Değirmendere Çınarlık Meydan’dan saat 19.00’da ücretsiz servisler kaldırılacak. Bu sayede, dileyen herkes etkinliğe kolayca ulaşabilecek.
UNUTULMAZ ŞARKILARLA DOLU BİR AKŞAM
Konserde, Barış Manço’nun hafızalarda iz bırakan “Dönence” ve “Gülpembe” gibi eserleri, solist Yasin Koçman tarafından seslendirilecek. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, tüm hemşehrilerini bu anlamlı geceye davet ederek, nostaljik bir akşam yaşanacağını belirtti.