Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

İmamoğlu’ndan vatandaşa çağrı

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından yayınladığı bir video ile son gelişmelere ilişkin açıklamalarda bulundu.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından yayınladığı bir video

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından yayınladığı bir video ile son gelişmelere ilişkin açıklamalarda bulundu. “Kurtuluş yok tek başına, ya hep beraber ya hiçbirimiz!” mesajıyla vatandaşlara seslenen İmamoğlu, mücadeleye kararlılıkla devam edeceğini vurguladı.

İmamoğlu'ndan vatandaşa çağrı

“KİMSENİN ENDİŞESİ OLMASIN”

“Kimsenin endişesi olmasın. Millet büyüktür. Bu aziz milletin çocukları için her alanda mücadele etmeye devam edeceğim. Türkiye, bu anlayışa daha fazla emanet edilemez. Bundan kurtulmanın yolu erken seçimdir. Bu yolun sonu, huzur ve adalet dolu bir iktidar yoludur. Biz bu yola çıktık ve artık geri dönüş yok.”

 

 

İmamoğlu'ndan vatandaşa çağrı

Yarın sabah Çağlayan Adliyesi’nde ifade vereceğini belirten İmamoğlu, hakkında açılan soruşturmanın bir siyasi operasyon olduğunu ifade etti. “Bilirkişiyi ifşa ettiğim iddiasıyla ifadem alınacak. Ancak bu sadece benden değil, benim gibi düşünen milyonlarca vatandaşımızdan ifade almak anlamına gelir. Yargı bağımsız olsun istediğimiz için buradayız. Adaletsizlikleri bizlere reva görenlere, biz aynı adaletsizliği yaşatmayacağız. Ama unutmayın, sandık gelir ve herkes boyunun ölçüsünü alır.”