Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Devlet Bahçeli’nin sağlık durumu ile ilgili yeni açıklama!

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, MHP lider Devlet Bahçeli’nin sağlık durumu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Öte yandan Yönter, PKK’ya fesih çağrısı yaptı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, SGK Üsküdar Sosyal Tesisi ve Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirilen, partisinin 1. Bölge İlçe Başkanları, İlçe Kadın Kolları Başkanları ve Ülkü Ocakları İlçe Başkanları İstişare Toplantısı’nda önemli açıklamalarda bulundu.

Devlet Bahçeli’nin sağlık durumu ile ilgili yeni açıklama!
Devlet Bahçeli’nin sağlık durumu ile ilgili yeni açıklama!

“BAHÇELİ DÜŞMANLARINI KISKANDIRACAK KADAR SAĞLIKLI”

Devlet Bahçeli’nin sağlık durumuna ilişkin soru üzerine de Yönter, “Sayın Genel Başkanımız başından beri mesaide. Liderimiz hamdolsun düşmanlarını kıskandıracak kadar sağlıklı ve ayaktadır” dedi. Öte yandan toplantıda açıklamalarda bulunan Yönter, Türkiye’nin, bölgesel ve küresel siyaset denkleminin yeni baştan kurulduğu sarsıntılı, sancılı ve zorlu bir sürecin içinde olduğunu belirtti. Böyle bir süreçte iç barış ve huzuru muhafazayla mükellef olduklarına dikkat çeken Yönter, şunları söyledi,

-Ülkücüler muhteşem ve mücessem bir namus ve dava insanıdır. Ülkücüler, vatanı, milleti, mukadderat ve mukaddesatı için yardan da serden de candan da geçmeye hazır. Biz Türk ve Türkiye Yüzyılı’na terörsüz bir sayfa açmanın hedefindeyiz. Terörü, tamamıyla hayatımızdan çıkarmanın arifesindeyiz.

-Terörsüz Türkiye hedefi adım adım ilerliyor. Terörsüz Türkiye’yle beraber Türk milleti inanıyorum ki Cumhuriyet’in ikinci yüzyılında hem dünya hem bölge çapında müessir bir kudret haline gelecek. Başkalarının ağzına bakan değil ağzına bakılan bir ülke olma amacındayız. Güç merkezlerinde ikbal ve istikbal arayan değil sürekli olarak aranan bir ülke olmanın arzusundayız. Terörü hayatımızdan çıkardığımız zaman Türkiye’yi hiçbir şer odağı, karşımızdaki hiçbir müstevli çevre tutamayacak, engelleyemeyecek, önüne geçemeyecek. Hak ettiğimizi istiyoruz. Hak ettiğimiz huzur, hak ettiğimiz refah, hak ettiğimiz gelişmişlik. Bunlar bizim hakkımız, biz hakkımızı istiyoruz.

 

Devlet Bahçeli’nin sağlık durumu ile ilgili yeni açıklama!
Devlet Bahçeli’nin sağlık durumu ile ilgili yeni açıklama!

Büyük Türkiye’yi hedeflediklerini, MHP olarak da kızıl elma ve turanın peşinde olduklarını kaydeden Yönter, terörsüz Türkiye konusunda MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın son derece samimi olduğunu dile getirdi.

“PKK’NIN SİLAH BIRAKMASINI BEKLİYORUZ”

-Sağlam, sağlıklı, sabırlı adımlarla kademe kademe menzile gidiyoruz inşallah. Biz mayıs ayının ilk haftası PKK terör örgütünün, kongresini toplayıp silah bırakıp örgütü feshetmesini bekliyoruz. Sayın Genel Başkanımız bu tarihi 4 Mayıs olarak açıklamıştı. Cumhur İttifakı terörsüz Türkiye’yi Allah’ın izniyle inşa edecek. Başaracağız, yapacağız, güç birliği halinde yapacağız. Hamasete gerek yok. Onun bunun akıl çelen tahriklerine kapılacak da yok. Adı ‘Zafer’ olup gerçek manası mağlup olanlar işlerine baksın.

Hiç kimse Devlet Bahçeli’yle vatan ve millet sevgisi konusunda aşık atamaz. Herkes haddini bilecek, yerini, yurdunu bilecek. Meclis grup kürsülerinden atıp tutmak kolay, tribüne oynamak kolay. Türklüğün vicdanını temsil eden Devlet Bahçeli’dir. Bizim aramızdan kaçıp gidenler dava için değil koltuk için gittiler, döndüler, oraya, buraya teslim oldular. Biz terörü kökünden çözmek için mücadele verirken, bu beyler bu işin istismarıyla meşgul oluyor.”

Devlet Bahçeli’nin sağlık durumu ile ilgili yeni açıklama!
Devlet Bahçeli’nin sağlık durumu ile ilgili yeni açıklama!

Kaynak :Yeniçağ