Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Özel Saraçhane’de oyunu kullandı! Açıklamalarda bulundu

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu için oyunu kullandı. Özel, İmamoğlu’nun tutuklanması sonrası açıklamalarda bulundu.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu için

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu için oyunu kullandı. İmamoğlu’nun tutuklanmasına ilişkin konuştu. Özel, İmamoğlu’nun Silivri Cezaevi yolunda olduğunu söylerken, ““Bugün bütün illerde dayanışma sandığı, üye sayımızın 15 katı ilgiyi gördü. Dayanışma oyları sandıktan taşıyor” dedi.

Özel Saraçhane'de oyunu kullandı! Açıklamalarda bulundu
Özel Saraçhane’de oyunu kullandı! Açıklamalarda bulundu

DAYANIŞMA OYLARI SANDIKTAN TAŞIYOR

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 19 Mart tarihinde gözaltına alınmasından 4 gün sonra İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nca İBB’ye yönelik ‘yolsuzluk’ soruşturmasından tutuklanmıştı. Şafak operasyonu ile evinden gözaltına alınan Ekrem İmamoğlu hakkında tutuklama kararı CHP’nin cumhurbaşkanı adayı olacağı bugün açıklanması ise dikkat çekti. CHP’de Cumhurbaşkanı adaylığını belirleyecek olan ‘ön seçim’inde Özgür Özel, oyunu bugün kullandı. Özel, oy vermesinin ardından şu açıklamalarda bulundu. Özel, İmamoğlu’nun tutuklanmasına ilişkin, “Adeta İtalyan mafya yöntemleri ile “bana karşı aday olursan tutuklatırım” yöntemi uygulandı.

Geleceğin Cumhurbaşkanına darbe girişimi yapıldı” derken, dayanışma sandığında yaşanan yoğunluğu, “Bugün bütün illerde dayanışma sandığı, üye sayımızın 15 katı ilgiyi gördü. Dayanışma oyları sandıktan taşıyor” şeklinde değindi.

Özel Saraçhane'de oyunu kullandı! Açıklamalarda bulundu
Özel Saraçhane’de oyunu kullandı! Açıklamalarda bulundu

“İMAMOĞLU SİLİVRİ YOLUNDA”

İmamoğlu’nun Silivri Cezaevi’ne götürüldüğünü söyleyen Özel, “İmamoğlu şu anda Silivri cezaevi yolunda, ama o şu anda Cumhurbaşkanı yolundadır. İmamoğlu’nun önünü kesenlere karşın büyük bir engel olacaktır. Silivri için henüz başvuru yapmadık, bugünden sonrasını Başkanlar ile oturup, planlayacağız” dedi.

Özel Saraçhane'de oyunu kullandı! Açıklamalarda bulundu
Özel Saraçhane’de oyunu kullandı! Açıklamalarda bulundu

 

KAYNAK :YENİ ÇAĞ