Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Tribünden düşmüştü, İYİ Partili ismin oğlu çıktı!

Kocaelispor maçında tribünden düşerek ağır yaralanan 17 yaşındaki Efe Kartal Öztay’ın İYİ Partili bir ismin oğlu olduğu öğrenildi.

 Kocaelispor maçında tribünden düşerek ağır yaralanan 17 yaşındaki Efe

Trendyol 1. Lig’in 23. haftasında Kocaelispor ile Amed Sportif Faaliyetler arasında oynanan maçta yaşanan talihsiz olay, spor camiasını ve Kocaeli halkını derinden üzdü. Tribünden düşerek ağır yaralanan 17 yaşındaki Efe Kartal Öztay’ın sağlık durumu hakkında yeni bilgileri Kocaelispor Organizasyon Müdürü Mehmet Açık, “Kanaması durmamış ama hareket etmeye başlamış. Hem kolu hem de parmaklarını hareket ettirmeye başlamış ve bu çok güzel bir gelişme” olarak aktarmıştı.

Tribünden düşmüştü, İYİ Partili ismin oğlu çıktı!
Tribünden düşmüştü, İYİ Partili ismin oğlu çıktı!

FATMA ÖZER’İN OĞLU

Talihsiz kazanın ardından Efe Kartal Öztay’ın kimliğiyle ilgili detaylar da ortaya çıktı. Nusretiyespor altyapısında futbol oynayan genç sporcunun, İYİ Parti Kartepe Kadın, Aile ve Sosyal Hizmetlerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Fatma Özer’in oğlu olduğu öğrenildi. Kocaeli’nin Kartepe ilçesi Uzunçiftlik mevkiinde yaşayan Efe, ailesi ve sevenleri tarafından dualarla destekleniyor.

Tribünden düşmüştü, İYİ Partili ismin oğlu çıktı!

OLAY NASIL GERÇEKLEŞMİŞTİ

Kocaelispor’un 1-0 galip geldiği maçın 65. dakikasında yaşanan olayda, 21 bin 500 biletli seyircinin bulunduğu tribünlerde maçı izleyen Efe Kartal Öztay, dengesini kaybederek kale arkasındaki üst tribünden düşmesiyle  sağlık ekipleri müdahalesiyle  Efe Kocaeli Şehir Hastanesi’ne kaldırılmıştı.

Tribünden düşmüştü, İYİ Partili ismin oğlu çıktı!
Tribünden düşmüştü, İYİ Partili ismin oğlu çıktı!