Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü’nün Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin fidan dağıtım töreninde Fatma Kaplan Hürriyet’e yaptığı gönderme sonrası, Başiskele Belediyesi CHP Meclis Üyesi Hüseyin Bayram’dan cevap geldi.
“HÜRRİYET ÖRNEK OLDU”
Bayram yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Belediye Başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet’e gönderme yapanlara, ilçemizdeki hizmetlere odaklanmasını tavsiye ediyoruz. 17 yıldır ilçemizde hizmet eşitsizliğinin bir türlü giderilmemiş olması, önce kendi ilçemizdeki halka verdikleri sözlerin ne kadar yerine getirildiğine bakmalarını gerektirmektedir.

TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLDU
Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit’te halkı için çalışan, halkçı bir belediyecilik anlayışını benimseyerek, tüm Türkiye’ye örnek olmuştur. İşçisine, çiftçisine, emeklisine her zaman destek olmuştur. Dediğimiz gibi, herkes önce kendi ilçesinde, verdiği sözlerin arkasında durarak, ilçesindeki eşitsizlikleri ve eksiklikleri bir gözden geçirmelidir.”
