Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Dilovası Belediyesinde biri başkan yardımcısı 5 kişi açığa alındı!

Dilovası Mimar Sinan Mahallesi’nde bulunan parfüm fabrikasında cumartesi sabah saat 09.00 sıralarında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangında 6 kişi hayatını kaybederken, 1’i ağır 7 kişi de yaralandı

Dilovası Mimar Sinan Mahallesi'nde bulunan parfüm fabrikasında cumartesi sabah saat

Dilovası’ndaki parfüm fabrikasında çıkan yangında soruşturma sürerken, soruşturma kapsamında iş yeri sahibi de olmak üzere gözaltına alınan 11 kişi adliyeye sevk edildi.

Dilovası Belediyesinde biri başkan yardımcısı 5 kişi açığa alındı!

GÖREVDEN UZAKLAŞTIRILANLAR

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, 6 kişinin hayatını kaybettiği, 7 kişinin de yaralandığı yangında SGK Kocaeli İl Müdürü, SGK Kocaeli İl Müdür Yardımcısı, Gebze Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü, Çalışma ve İş Kurumu Kocaeli İl Müdürü, İŞKUR Dilovası Hizmet Merkezi Müdürü, İŞKUR CİMER’den Sorumlu Şube Müdürü ve bir personelin görevden uzaklaştırıldığını duyurmuştu.

AÇIĞA ALINANLARIN İSİMLERİ

Soruşturma, Dilovası Belediyesine de sıçradı. Dilovası Belediyesi Belediye Başkan Yardımcısı Necati Temiz, Zabıta Müdürü Nizamettin Balcı, zabıta memurları Cengiz Taşdemir, Ömer Kocabay ve Tekin İlaslan’ı açığa aldı. Yangın faciasıyla ilgili soruşturma devam ediyor.