Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Türkiye’de öğretmenler ve polisler kumar batağında!

Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan Kocaeli’de yaptığı toplantıda ,  “Öğretmenlerimiz sanal kumar oyunlarına girip iflas ediyor, polislerimiz de bu durumlarda mağduriyet yaşıyor. Nedir diye dibe indiğimizde işin içinde ekonomik sıkıntılar olduğunu görüyoruz.” dedi. 

Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan Kocaeli'de yaptığı toplantıda , 

Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan bugün Ramada Otel’de basın mensupları ile bir araya geldi. Basın mensuplarıyla kahvaltıda buluşan Arıkan’a Saadet Partisi Bursa Milletvekili Mehmet Akman, Gelecek Partisi İstanbul Milletvekili Doğan Demir, Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Recep Sarıdoğan eşlik etti.

Türkiye'de öğretmenler ve polisler kumar batağında!
Türkiye’de öğretmenler ve polisler kumar batağında!

ÖĞRETMENLER POLİSLER KUMAR BATAĞINA DÜŞTÜ

Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan “Eğitim meselesi zaten uzun uzun anlatmaya gerek yok. Hepimizin çocukları mağduriyet içinde. Bizim üniversitelerimiz dereceye girerdi som dönemde ilk 500’e bile girmekte zorlanıyoruz. Lisedeki durumlar ortada. Öğretmenlerimiz sanal kumar oyunlarına girip iflas ediyor, polislerimiz de bu durumlarda mağduriyet yaşıyor. Nedir diye dibe indiğimizde işin içinde ekonomik sıkıntılar olduğunu görüyoruz. Bugün Türkiye’de cezaevinde yatan insanların yatağı yok. Nöbetleşe uyuyorlar.

Türkiye’deki evlilik, doğurganlık oranı azaldı iktidar bunu evlilik yılı olarak ilan etti. Emekli yılında emeklilerin başına gelenleri gördük. Korkumuz bu aile yılında neler olacağı yönünde. Gençler evlenemiyor. ev genci diye bir şey çıktı. Çocuk okuyor ama iş bulamıyor. Ailesinden harçlık isteyemediği için bugün bu sayı 4 milyona ulaştı. Her yüz kişiden otuzu bugün işsiz. Kocaeli’de bir kira ortalama 20 bin asgari 22 bin. Bu çocuk nasıl evlensin, nasıl yuva kursun. Bugün Türkiye’de en fazla sorun ekonomi. Faizin belini kırdık dediler bugün faiz yüzde 50’ye çıktı. Sayın Şimşek ‘Türkiye’de enflasyon iyiye gidiyor’ dedi.

Türkiye'de öğretmenler ve polisler kumar batağında!
Türkiye’de öğretmenler ve polisler kumar batağında!