DARKDER açılışa hazırlanıyor

Darıca Arama ve Kurtarma Derneği (DARKDER) derneğin kuruluş amacı ve açılış lansmanına davet etmek için Kocaeli Valisi İlhami Aktaş'a bir ziyarette bulundu.

Büyütmek için resme tıklayın

Vali İlhami Aktaş’ı Gebze makamda ziyaret eden Darıca Arama ve Kurtarma Derneği Başkanı Abdülhamit Subaşı, beraberindeki dernek başkan yardımcıları ve yönetimi ile birlikte 15 Ağustos 2026 Cumartesi günü düzenleyecekleri Darıca Arama ve Kurtarma Derneğinin (DARKDER) Açılış ve Lansman Programına davet ederek teşriflerinden onur duyacaklarını belirttiler.

ZİYARET İÇİN TEŞEKKÜR

Derneğin faaliyetleri, üyeleri ve etkinlik hakkında konuklarından bilgiler alan Vali Aktaş, nazik davetleri ve ziyaretleri için teşekkür etti.

DARKDER açılışa hazırlanıyor

11 Ağu 2026 - 13:29 - Gündem

Muhabir  Haber Bülteni


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.