Kocasının sevgilisi olduğunu iddia etti, saldırdı

İzmit ilçesinde bulunan Halkevi Köprüsü’nde yaşanan olayda, bir kadın, eşinin birlikte olduğunu ileri sürdüğü başka bir kadına saldırdı

Kocasının sevgilisi olduğunu iddia etti, saldırdı
Haber albümü için resme tıklayın

Günün ortasında meydana gelen olayda, köprü üzerinde karşılaştığı kadını eşine yakınlık gösterdiğini iddia ederek hedef alan kadın, bir anda öfkesine hakim olamayarak saldırıya geçti. Yaşanan anlarda “Kocamdan uzak dur!” şeklinde bağırdığı ifade edildi. Çevrede bulunan vatandaşların şaşkın bakışları arasında gerçekleşen olay kısa sürede büyüdü.

Kocasının sevgilisi olduğunu iddia etti, saldırdı

KADIN KÖPRÜ BOYUNCA SÜRÜKLENDİ

İddialara göre öfkeli kadın, hedef aldığı kişiyi saçından tutarak yere düşürdü ve köprü üzerinde sürükledi. Olayı gören çevredekiler müdahale ederek tarafları ayırmaya çalışsa da gerginlik bir süre daha devam etti. Yaşanan arbede sırasında kadının yardım çığlıkları çevrede yankılandı.

Kocasının sevgilisi olduğunu iddia etti, saldırdı

# ifade

29 Haz 2026 - 22:51 - Asayiş

Muhabir  Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.