Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Özgür Özel’den Erdoğan’a sert İsrail tepkisi

CHP Genel Başkanı Özgür Özel partisinin grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu…

CHP Genel Başkanı Özgür

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin grup toplantısında önemli konulara değindi. Özel, 23 Mart’ta gerçekleştirilecek olan CHP Cumhurbaşkanı adayını belirleyecek ön seçimle ilgili görüşlerini paylaşırken, emekli ikramiyelerine yapılan zammı ve eski AK Parti belediyelerine ilişkin dosyaları da gündeme getirdi.

Özgür Özel'den Erdoğan'a sert İsrail tepkisi

İSRAİL’E SERT ELEŞTİRİLER

Özgür Özel, Ramazan ayında İslam coğrafyasında yaşanan acılara dikkat çekerek, İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarına sert bir dille karşı çıktı. “İsrail’in Gazze saldırısında 50 bin şehit verdik,” diyen Özel, ateşkes umudunun ardından ABD Başkanı Trump’ın Filistin’e yönelik baskılarını artırdığını ifade etti. Özel, Erdoğan’a seslenerek, “Trump’a Filistin’le ilgili ne dedin? Dediysen niye yazmaya korkuyorsun?” şeklinde eleştirilerde bulundu.

Özgür Özel'den Erdoğan'a sert İsrail tepkisi

EMEKLİLERE DESTEK ÇAĞRISI

Emekli maaşlarına yapılan zam hakkında da konuşan Özel, “Bu bayramda emeklilerin boynu bükülmesin,” dedi. En düşük emekli maaşının asgari ücret seviyesine çıkarılması gerektiğini vurguladı ve hükümetin bu konuda daha duyarlı olması gerektiğinin altını çizdi.

Özgür Özel'den Erdoğan'a sert İsrail tepkisi

TERÖR VE MAFYA İLE MÜCADELE VURGUSU

Özel, Türkiye’deki terör ve mafya sorununa ilişkin de net bir duruş sergiledi. “Terörün de mafyanın da kökü kazınsın istiyorum,” ifadelerini kullanan Özel, CHP’nin terörizme karşı duruşunu pekiştirerek, mafya terörüne de karşı olduklarını belirtti.

Özgür Özel'den Erdoğan'a sert İsrail tepkisi

SEÇİM ANKETLERİ ÜZERİNE ELEŞTİRİLER

Özgür Özel, seçim anketleri hakkında da eleştirilerde bulundu. “3 milyonluk anketi 104 milyona yaptırıp parasını ödeyen şirket,” diyerek, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi‘nin anket sonuçlarına dikkat çekti. Bu durumu yargıya taşıyacaklarını ifade eden Özel, Balıkesir Başsavcısı’na çağrıda bulundu.