Büyük Birlik Partisi (BBP) Kartepe İlçe Başkanı Ali Oktay, Aslanbey Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan Tezcan Galvaniz Fabrikası’nda haklarını arayan işçilere iftar verdi. Oktay, emekçi kardeşleriyle aynı sofrayı paylaşarak dayanışma ve birlik mesajları verdi.

İFTAR PROGRAMININ DETAYLARI
İftar programında, işçilerin yanında olduğunu vurgulayan Ali Oktay, “Emeğin ve alın terinin değerini biliyoruz. İşçi kardeşlerimizin her zaman yanındayız ve haklarını savunmaları noktasında onların sesi olmaya devam edeceğiz,” dedi.
Samimi bir atmosferde gerçekleşen iftarda, Oktay işçilerle birlikte orucunu açarak onların taleplerini dinledi. İşçiler, verilen desteğin kendileri için büyük bir moral kaynağı olduğunu ifade etti.

ALİ OKTAY’IN MESAJI
Başkan Oktay, işçilerin haklarını almaları için gereken desteği sunacaklarını belirterek, “Bizler emek ve alın teriyle geçimini sağlayan kardeşlerimizin her zaman yanındayız. Adil ve insanca bir çalışma ortamı için mücadele eden tüm işçilerimizin sesi olmaya devam edeceğiz,” şeklinde konuştu.


