Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Demirtaş, özel izinle eşine hastanede refakat etti

Selahattin Demirtaş’ın, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın özel izniyle 1 Mart’ta İstanbul’a götürüldüğü ve ameliyat olan eşi Başak Demirtaş’a refakat ettiği ortaya çıktı.

Selahattin Demirtaş'ın, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın özel izniyle 1 Mart'ta İstanbul'a götürüldüğü

Selahattin Demirtaş‘ın, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın özel izniyle 1 Mart’ta İstanbul’a götürüldüğü ve ameliyat olan eşi Başak Demirtaş’a refakat ettiği ortaya çıktı. Bu süreçte Demirtaş’ın, MHP lideri Devlet Bahçeli ile telefonda görüştüğü bilgisi gündeme bomba gibi düştü.

Demirtaş, özel izinle eşine hastanede refakat etti.
Demirtaş, özel izinle eşine hastanede refakat etti

BAHÇELİ İLE TELEFON GÖRÜŞMESİ

Edirne Cezaevi’nde bulunan Demirtaş, ameliyat sonrası eşi Başak Demirtaş ile görüşmek üzere İstanbul’a götürüldü. Gazeteci Yıldıray Oğur’un paylaştığı bilgilere göre, bu ziyaret sırasında Bahçeli ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Demirtaş, özel izinle eşine hastanede refakat etti.
Demirtaş, özel izinle eşine hastanede refakat etti

BAHÇELİ’DEN GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİ

Devlet Bahçeli, görüşme sırasında önce Başak Demirtaş’a geçmiş olsun dileklerini iletti. Ardından, PKK elebaşı Abdullah Öcalan’ın “Kendini feshetme” çağrısıyla başlatılan sürece katkılarından dolayı Demirtaş’a teşekkür etti. Demirtaş’ın da Bahçeli’ye, yürütülen süreçten umutlu olduğunu ve destek vermeye devam edeceğini ifade ettiği öğrenildi.

Demirtaş, özel izinle eşine hastanede refakat etti.
Demirtaş, özel izinle eşine hastanede refakat etti

BAKANLIK AÇIKLAMASI BEKLENİYOR

Demirtaş, eşi Başak Demirtaş’ın ameliyatının ardından Edirne’ye dönerken, bu görüşme ile ilgili olarak Adalet Bakanlığı’ndan bir açıklama yapılabileceği belirtildi.