Kocaeli Toplu Taşımacılar Birliği Derneği (KOTAB), TEMSA ve Meltem Otomotiv iş birliğiyle, Meltem Otomotiv’in sponsorluğunda sektör temsilcilerini bir araya getiren önemli bir etkinlik düzenledi. Limak Termal Otel’de gerçeklesen organizasyona KOTAB üyeleri, TEMSA ve Meltem Otomotiv temsilcileri yoğun ilgi gösterdi.

PLAKET SUNULDU
Etkinliğin amacı, üyeler arasında kaynaşmayı sağlamak, derneğin faaliyetlerini anlatmak ve sektörün gelişimi için üyelerin görüş̧ ve önerilerini almaktı. Toplantıya KOTAB Başkanı Bilal Cem Acar, TEMSA temsilcisi Fatih Bey ve Meltem Otomotiv temsilcisi Mert Bey katılarak konuşmalarını gerçekleştirdiler. KOTAB Başkanı Bilal Cem Acar, Meltem Turizm’e sektöre olan katkılarından dolayı bir plaket sundu.

ÜYELERİN GÖRÜŞÜ ALINDI
2024 yılı boyunca KOTAB tarafından gerçekleştirilen çalışmalar, slayt sunumu eşliğinde katılımcılara aktarıldı. Son bolümde ise üyelerin görüşleri alındı ve taşımacılık sektörü̈ ile ilgili ortak konular üzerinde fikir alışverişi yapıldı.

