Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Akılalmaz olay: “Neden erkek çocuk doğurmuyorsun”

İstanbul’da “Neden erkek çocuk doğurmuyorsun” diye karısını öldürüsiye dövmeye başladı. Başka kadınları evine getirip karısının gözleri önünde onlarla sevişti. Kocasının evde kılıçla dolaştığını söyleyen 7 çocuk annesi kadın “Kızım gibi öldürülmek istemiyorum” dedi.

İstanbul'da "Neden erkek çocuk doğurmuyorsun" diye karısını öldürüsiye dövmeye başladı.

İstanbul’da 7 çocuk annesi Zeliha G.’nin 40 yıllık evliliği, kocasının uyguladığı akıl almaz şiddetle kabusa döndü. “Aile Yılı” ilan edilen 2025’te bile aile içi şiddet durmadı.

Siirt’ten İstanbul’a sıfırdan hayat kurmak için gelen Zeliha G. ve Ahmet G., 40 yıl önce görücü usulüyle evlendi. Çiftin 9 çocuğundan ikisi bebekken öldü, bir kızları ise boşandığı için töre cinayetine kurban gitti. Ancak Zeliha G.’nin dramı bununla bitmedi.

İddialara göre Ahmet G., İstanbul’a taşındıktan sonra eşine fiziksel ve psikolojik şiddet uygulamaya başladı. Sürekli alkol alan koca, ‘Çocuk neden ağlıyor? Neden suratın gülmüyor? Neden erkek çocuk doğurmuyorsun?’ diye karısını çocuklarının önünde hastanelik edercesine dövdü. Burnu kırılan kadın, nefes darlığı çektiği için ameliyat geçirdi.

Akılalmaz olay: "Neden erkek çocuk doğurmuyorsun"
Akılalmaz olay: “Neden erkek çocuk doğurmuyorsun”

BAŞKA KADINLARLA BİRLİKTE OLDU

30 yıl boyunca şiddeti alışkanlık haline getiren Ahmet G., eve başka kadınlar getirerek karısının gözleri önünde bu kadınlarla cinsel birliktelik yaşadı. Zeliha G., bu zulme dayanamayıp çamaşır suyu içerek intihara kalkıştı ama çocukları ve torunları için vazgeçti.

Çocukların büyüyüp babalarına karşı çıkmasıyla Ahmet G., eve kadın getirmeyi bıraksa da bu kez dışarıda ilişki yaşamaya devam etti. Çiftin oğlu F.G.’nin arkadaşının annesiyle ilişki yaşadığı ortaya çıkınca, F.G. okulda alay konusu oldu ve psikolojisi bozuldu.

Ahmet G., tüm gelirini kadınlara harcarken eve destek olmadı, Zeliha’nın çalışmasına da izin vermedi. Geçim için çöpten atık toplayan ve el işi yapan Zeliha, çocuklarının da okulu bırakıp erken yaşta çalışmasına tanıklık etti.

Akılalmaz olay: "Neden erkek çocuk doğurmuyorsun"
Akılalmaz olay: “Neden erkek çocuk doğurmuyorsun”

KIZI TÖRE CİNAYETİNE KURBAN GİTTİ

Kocasının evde kılıçla gezdiğini, tehditler savurduğunu belirten Zeliha G., sonunda boşanma davası açtı. Mahkemeye sığınan kadın, “Kızım Yağmur gibi ölmek istemiyorum” diyerek yardım istedi. 8 yıl önce boşandığı için ailesi tarafından töre cinayetine kurban edilen Yağmur G.’nin katili, amcasının oğlu Cüneyt G. olmuştu.

 

kaynak: yeniçağ