Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Bursa’da evlat dehşeti! Babasını döverek öldürdü

Bursa’nın İnegöl ilçesinde Ufuk A., tartıştığı babası Cihangir A.’yı darp ederek öldürdü. Cihangir A.’nın cansız bedeni eve gelen eşi Aysel A. tarafından bulunurken, Ufuk A. gözaltına alındı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde Ufuk

Dün gece saat 22.00 sıralarında İnegöl ilçesinin Mahmudiye Mahallesi Umut Sokak’ta bulunan 6 katlı bir apartmanda korkunç bir olay yaşandı. Aysel A., eve döndüğünde oturma odasında eşi Cihangir A.’yı hareketsiz halde buldu.

Aysel A.’nın hemen durumu yetkililere bildirmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, Cihangir A.’nın yüz ve baş bölgesine aldığı darbeler sonucu hayatını kaybettiği belirlendi.

OĞUL, BABASINI ÖLDÜRDÜĞÜNÜ İTİRAF ETTİ

Olay anında evde bulunan Ufuk A. ise polis ekipleri tarafından ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Burada yapılan sorgulamada, Ufuk A. babasıyla arasında çıkan bir kavga sonucu onu darp ederek öldürdüğünü itiraf etti.

Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma devam ederken, İnegöl’deki bu trajik olay, mahallede büyük bir üzüntüyle karşılandı. Detaylı incelemelerin sürdüğü bildirildi.