Kocaelispor’un Amedspor’u 1-0 mağlup ettiği karşılaşmada tribünden düşerek ağır yaralanan 17 yaşındaki Efe Kartal Öztay, günlerdir yoğun bakımda tedavi görüyordu. Durumu endişeyle takip edilen genç taraftardan güzel bir haber geldi.
9 GÜN SONRA GÖZLERİNİ AÇTI
Yoğun bakımda 9 gün boyunca yaşam mücadelesi veren Efe, nihayet gözlerini açtı ve ilk tepkisini babasının elini sıkarak verdi. Bu gelişme, ailesi ve Kocaelispor camiasında büyük bir sevinçle karşılandı.
KOCAELİSPOR CAMİASINDAN DESTEK MESAJLARI
Kocaelispor Organizasyon Müdürü Mehmet Açık, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, “Haydi Efe, bütün Hodri Meydan, bütün Kocaelispor camiası seni bekliyor” diyerek genç taraftara destek mesajı verdi.
TARAFTARLAR UMUTLA BEKLİYOR
Kocaelispor taraftar grubu Hodri Meydan ve camia, Efe Kartal Öztay’ın tamamen sağlığına kavuşması için umutlarını sürdürüyor ve desteklerini esirgemiyor.