Kocaeli Ticaret Odası (KOTO), yeni üyelerini bilgilendirme toplantısında bir araya getirdi. Toplantı, üyelerin Oda’nın hizmetlerinden haberdar olması ve birbirleriyle tanışması amacıyla gerçekleştirildi.
İLK OTURUMDA HİZMET BİRİMLERİ TANITILDI
Toplantının ilk oturumunda, KOTO’nun hizmet birimleri hakkında kapsamlı bilgiler aktarıldı. İlgili servis müdürlerinin de katıldığı bu bölüm, üyelerin Oda’nın sunduğu ayrıcalıklı hizmetler hakkında detaylı bilgi edinmesini sağladı.

EKONOMİ DANIŞMANI BAYRAKTUTAN’DAN ÖNERİLER
İkinci oturumda, KOTO Ekonomi Danışmanı Prof. Dr. Yusuf Bayraktutan moderatörlüğünde güncel ekonomi verileri paylaşıldı. Bayraktutan, yeni üyelere ticaretlerini geliştirecek öneriler ve tavsiyelerde bulundu.

SORULAR YANITLANDI, VERİMLİ BİR TOPLANTI GERÇEKLEŞTİ
Toplantı, katılımcılardan gelen soruların yanıtlanmasıyla sona erdi. Yeni üyeler, KOTO’nun desteğiyle işlerini geliştirme konusunda önemli bilgiler edindi.