MHP Eski İl Başkanı Aydın Ünlü, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in Artvinliler Vakfı üzerinden siyasi geleceğiyle ilgili açıklamalarına sert tepki gösterdi. Ünlü, şunları söyledi: “ İzmit Belediye Başkanı Sayın Fatma Kaplan Hürriyet hanımefendi, Artvinliler Vakfı üzerinden siyaseten belediye başkanlığı için önünü açmaya çalışıyor.

HÜRRİYET’İN HEDEFİ YILDIZLI
Vakıfta yönetici olan Sayın Harun Yıldızlı’ ya, Sayın Hikmet Erenkaya’ya, Sayın Keramettin Gençtürk’e vuruyor. Vakıflar şahısların malı değildir, amme hizmeti yaparlar, Devlet’in malıdır.

SİYASETEN PİŞMAN OLACAKSIN!
Fatma Hanım, Gürcülerin ve Artvinliler Vakfı üzerinden siyaset yapamazsın ve göreceksin siyaseten pişman olacaksın. En nihayetinde İzmit’i de bir Gürcü alacak. Vakıftaki CHP’li yöneticiler inanıyorum ki sizlere bir cevap vereceklerdir” ifadelerini kullandı.

