Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde yaşanan trajik olayda, 13 yaşındaki S.Y. babasının evinde ölü bulundu. Bilekleri kesilmiş halde yaralı bulunan baba A.Y. hastaneye kaldırıldıktan sonra, kızını boğarak öldürdüğünü itiraf etti.

SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMI ENDİŞE YARATTI
Olay, Hatip Mahallesi Bedri Rahmi Caddesi’nde meydana geldi. Baba A.Y. (44), sosyal medya hesabında eski eşini hedef alan ve “Hakkınızı helal edin” ifadelerini içeren bir paylaşım yaptı. Bu mesaj, yakınlarını endişelendirdi ve durum polise bildirildi.

POLİS VE SAĞLIK EKİPLERİ MÜDAHALE ETTİ
İhbar üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, kapının açılmaması üzerine çilingir yardımıyla eve girdi. Yapılan incelemelerde, evde bulunan 13 yaşındaki S.Y.’nin hayatını kaybettiği belirlendi. Baba A.Y. ise bilekleri kesilmiş ve yaralı halde bulundu. Yaralı baba, sağlık ekipleri tarafından Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

CİNAYET İTİRAFI
Hastanede tedavi altına alınan A.Y., ifadesinde kızını öldürdüğünü itiraf etti. A.Y., olay günü kızını okuldan alarak eve getirdiğini ve daha sonra sosyal medya hesabında kızının erkek arkadaşıyla yaptığı paylaşımları gördüğünü belirtti. Bu duruma sinirlenen A.Y., kızıyla tartıştığını ve tartışma sırasında kızını boğduğunu söyledi. İfadesinde, “Kızımı kanepede boğdum, ardından intihar etmek için ilaç içtim ve bileklerimi kestim” dedi.

OLAYIN ARDINDAN
Polis ekipleri, cinayetle ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. A.Y., hastanedeki tedavisinin ardından gözaltına alındı. Olay, bölgede büyük bir üzüntü ve şok etkisi yarattı.
