Gebze’nin Mustafapaşa Mahallesi’nde bulunan bir spor salonunda çıkan kavga, trajik bir şekilde sonuçlandı. İki gün önce spor salonunda başlayan bir tartışma, bugün kavgaya dönüştü ve silahların konuştuğu olayda bir kişi hayatını kaybetti.

KAVGA SİLAHLI ÇATIŞMAYA DÖNÜŞTÜ
Alınan bilgiye göre, spor salonunda spor yapan iki kişi arasında henüz bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı. Bugün yeniden karşılaşan taraflar arasında tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü. Şahıslardan biri, yanında taşıdığı tabancayı çıkararak ateş etmeye başladı. Tabancadan çıkan kurşunlardan biri, olayla ilgisi olmayan spor salonu görevlisi Veli Can Aras’a isabet etti.
HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ
Olay yerine hızla sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Veli Can Aras, sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Ancak doktorların tüm müdahalelerine rağmen genç görevli kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

POLİS SORUŞTURMA BAŞLATTI
Olayın ardından, polis ekipleri hem olay yerinde hem de çevrede geniş çaplı bir inceleme başlattı. Olayla ilgili soruşturma devam ederken, silahlı saldırıyı gerçekleştiren şahsın yakalanması için çalışmalar sürüyor.