Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Körfez’de kaçak yapılar yıkılıyor

Körfez Belediyesi, kaçak yapılaşmaya karşı mücadelesini aralıksız sürdürüyor. Kırsal alanda da kaçak olarak inşa edilmeye başlanan yapılara anında müdahale ediliyor.

Körfez Belediyesi, kaçak yapılaşmaya

İmara aykırı olduğu tespit edilen yapılara yönelik denetimlerini sıklaştıran ve bu doğrultuda adımlar atan Körfez Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü, planlı bir yapılaşma için çalışmalarını sürdürüyor.

Körfez’de kaçak yapılar yıkılıyor

KAÇAK YAPILAR MÜHÜRLENİYOR

Kaçak yapılaşmaya göz yummayan Yapı Kontrol birimi ekipleri tespit ettikleri kaçak yapıları mühürleyip gerekli işlemleri başlatıyor.  Bu bağlamda ekipler son olarak; Karayakuplu Köyü bölgesinde izinsiz olarak yapılan kaçak yapının yıkımını gerçekleştirdi.

Körfez’de kaçak yapılar yıkılıyor

MÜCADELE SÜRÜYOR

Yasal süreç ile birlikte yürütülen çalışmaları kapsamında imara uygun olmayan yapı, gerekli güvenlik önlemleri alınarak yıkıldı. Körfez Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü yetkilileri, kaçak yapılarla mücadelenin devam edeceğini belirtti.

Körfez’de kaçak yapılar yıkılıyor