Asgari ücretin 22.104 TL olarak belirlenmesinin ardından kalem kalem her ürüne zam gelmeye başladı. Yolda olan zamlardan birisi ise ulaşım.
OCAK AYINDA NETLEŞECEK
Kocaeli’de ocak ayında yapılacak son değerlendirmelerle birlikte zam oranı da netleşecek. Zam talebinde bulunan Kocaeli Minibüs ve Otobüsçüler Odası’nın toplu taşımaya yüzde 70 oranında zam talebinde bulunurken, Kocaeli Şoförler ve Otomobilciler Odası da taksi ücretleri için kilometre başına yüzde 60, indi bindi ücretlerine de yüzde 20 oranında zam istiyor. Yeni zamlar UKOME toplantısında belli olacak.
TOPLANTI BUGÜN
UKOME toplantısı bugün saat 11.00 da Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Toplantıya Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hayri Baraçlı Kocaeli Otobüsçüler ve Minibüsçüler Odası Başkanı Mustafa Kurt, Kocaeli Şoförler Odası Başkan Vekili İbrahim Ateş ve komisyon üyeleri katılım sağlayacak.
