Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Kılıçdaroğlu CHP’li başkanın midesini bulandırıyormuş!

Dün sosyal medyasında eski paylaşımları ortaya çıkan ve şaşkınlık yaratan ifadeler kullanarak Erdoğan’a hakaret eden CHP Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Hayri Zorer o dönem yaptığı paylaşımda Kılıçdaroğlu’ndan midesinin bulandığını söyledi.

Dün sosyal medyasında eski

CHP Kocaeli eski İl Gençlik Kolları Başkanı Zeki Karakadılar’ın ardından tek adaylı yarıştığı kongrede delegelerinin yarısı kadar oy alamadan CHP Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı olarak seçilen Hayri Zorer’in sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı eski paylaşımları ortaya çıkmış, şoke eden paylaşımlarda Zorer’in AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a  ağır sözlerle yüklendiği görülmüştü.

Kılıçdaroğlu CHP’li başkanın midesini bulandırıyormuş!

MİDEMİ BULANDIRIYOR

İl gençlik kolları başkanlığını yaptığı partisi CHP’nin eski lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na da ‘Yalaka’ diyen Zorer’in başka bir paylaşımında da Kılıçdaroğlu’ndan midesinin bulandığını söylediği görüldü.

 Kılıçdaroğlu CHP’li başkanın midesini bulandırıyormuş!

Zorer paylaşımında “Kemal Kılıçdaroğlu midemi bulandırıyor. Sana da hayır” ifadelerini kullandığı görüldü.