Kocaeli İzmit Serdar Mahallesi Radar Küme Evleri’nde yaşayan vatandaşlar, elektrik dağıtım şirketi Sepaş’a tepki gösterdi. Mahalle sakinleri, bölgede yaşanan düşük voltaj sorunları nedeniyle ciddi mağduriyet yaşadıklarını belirterek, yetkililerden acil çözüm talep etti.

KARANLIKTA OTURUYORUZ
230 volt gelmesi gereken elektriğin 190 volt seviyesinde olduğunu ve bu durumun günlük hayatı olumsuz etkilediğini ifade etti. Lambaların düzgün yanmadığını belirten mahalle sakinleri, “Resmen elektrik gelen bir yerde karanlıkta oturuyoruz.” dedi.

BIKTIK ARTIK
İşte şikayetin tamamı;
Kocaeli İzmit Serdar Mahallesi radar küme evlerinde ikamet etmekteyiz. Sepaş’tan şikayetçiyiz. Resmen elektrik gelen bir yerde karanlıkta oturuyoruz, inanılmaz derecede akım düşüyor. 230V gelmesi lazım, 190V elektrik geliyor ve lambalar doğru düzgün hiç yanmıyor. Yeni binalar yapıldıkça sürekli aynı trafo üzerinden elektrik dağıtımı yapılıyor. Bu bölgeye acilen bir çözüm bulunmalı, bir adet trafo koyulmalı. Bıktık artık, evdeki eşyalar hep zarar görüyor, sürekli arızaya geliyor. Gidiyorlar. Elektrik faturasını ödüyoruz zamanında ama para alırken alıyorlar, hizmet sıfır.

