AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları kongresi bugün geçekleştiriliyor. Kongrede Mevcut Başkan Çağatay Çağlayan yaş haddi nedeniyle aday olmazken, görevi Doğan Orak devralacak. Kongrede 600 delegenin oy kullanma hakkı bulunuyor.

GENİŞ KATILIM
Ak Parti katılımcıları Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin , Kocaeli Büyük Şehir Başkanı Tahir Büyükakın, geçmiş dönem Büyükşehir Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ,Milletvekili Cemil Yaman, Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz ,Ak Parti İl Başkanı Şahin Talus ,Genel Merkez Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Yusuf İbiş , Milletvekilli Veysal Tipioğlu , Milletvekili Sadettin Hülahü ,Milletvekili Radiye Sezer Milletvekili Sami Çakır ,MKYK Üyesi Davut Çoşkun Şiviloğlu ,MKYK üyesi Serpil Yılmaz MYK üyesi Halit Çıkan MKYK üyesi Oğuz Kaan Yazıcı ve çok sayılı Partili katıldı.

ELİF GİBİ DİK DURMA VAKTİ
Kongrede söz alan Yeni başkan Doğan Orak , aydınlığa açık karanlığa kapanmış ve nihayetinde tüm dünya mazlumlarının yanında olmuş partiye girmek bana nasip oldu. İlçe Başkan vekilli olarak Tüm dünyanın ateşe odun attığı yerde karınca gibi su taşıdık. Bu mücadele kıyamete kadar son bulunmayacak. Aziz milletin genci olarak biz çok büyük bir tarihin gençleriz. Geçmişi unutmuyoruz geçmişten umut oluyoruz şimdi uğruna feda etmekten bir adım geri duymuyoruz. Vakit Recep Tayip Erdoğan’ın yanında elif gibi dik durma vaktidir.

