Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Taze başkan Hürriyet’i solladı!

ORC Araştırma’nın 2024 yılı değerlendirmesinde, Türkiye genelindeki büyükşehir ilçe belediye başkanları arasında en başarılı 2. kadın başkan Hürriyet oldu. 2024 seçimlerinde başkan olarak gelen ve ilk dönemi olan Dedetaş ise Hürriyet’i sollayarak birinci oldu.

Bu haberin fotoğrafı yok

ORC Araştırma’nın 2024 yılı değerlendirmesinde, Türkiye genelindeki büyükşehir ilçe belediyeleri arasında yapılan ankette 2019 yılından bu yana İzmit Belediye Başkanlığı yapan Fatma Kaplan Hürriyet, en başarılı 2. kadın belediye başkanı oldu. Birinci ise 2024 seçimlerinde seçilen ve ilk dönemini yaşayan Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş oldu.

Taze başkan Hürriyet’i solladı
Taze başkan Hürriyet’i solladı!

SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTI

Konuyla ilgili paylaşım yapan Başkan Hürriyet, “ORC Araştırma’nın yaptığı değerlendirmede, Türkiye’nin en başarılı 2. kadın belediye başkanı olarak seçilmek benim için büyük bir gurur. Göreve geldiğim 2019 yılından bu yana her ankette ilk sıralarda yer almak, sizlerin güveniyle mümkün oldu.

Taze başkan Hürriyet’i solladı
Taze başkan Hürriyet’i solladı!

PAYLAŞIMI YORUMLARA KAPATTI

Bu güvene layık olmak için durmadan çalışacağımıza söz veriyorum. Hep birlikte çok daha güzel işler başaracağız. Teşekkürler İzmit!” ifadelerini kullandı. Hürriyet yaptığı paylaşımı ise yorumlara kapattı.

Taze başkan Hürriyet’i solladı
Taze başkan Hürriyet’i solladı!