Türkiye, 8 yaşındaki Narin Güran’ın vahşi bir cinayete kurban gitmesinin ardından “Narin’in katili kim?” sorusunun yanıtını arıyor. Narin cinayetiyle ilgili tutuklu bulunan dört sanığın ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle yargılandığı davada yeni deliller ortaya çıktı.

KANLI DELİLLER ORTAYA ÇIKIYOR
Narin Güran cinayetine ilişkin çarpıcı bilgiler gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Daha önce ahırın önünde kanlı bir taş ve eldiven bulunmuşken, şimdi de kanlı bir merdiven keşfedildiği belirtildi. A Haber’de yayınlanan bir programda bu yeni delil kamuoyuyla paylaşıldı.

KANLI ELDİVENİN DETAYLARI
Geçtiğimiz günlerde, Narin Güran cinayetiyle ilgili dikkat çeken bir başka delil daha gündeme gelmişti. Yayınlanan görüntülerde, eldivenin parmak ucundaki kan izleri dikkat çekmişti.
OLAYIN GEÇMİŞİ
Merkez Bağlar ilçesinin Tavşantepe Mahallesi’nde 21 Ağustos’ta kaybolan Narin Güran’ın cansız bedeni 8 Eylül’de Eğertutmaz Deresi’nde bulunmuştu. Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 23 şüpheliden, amca Salim, anne Yüksel ve ağabey Enes Güran ile komşuları Nevzat Bahtiyar’ın da aralarında bulunduğu 12 kişi tutuklanmıştı.
DURUŞMA TARİHİ ERTELENDİ
Salim, Yüksel ve Enes Güran ile Nevzat Bahtiyar hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı. Dört sanık hakkında “iştirak halinde çocuğa karşı kasten öldürme” suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle hazırlanan iddianame, Diyarbakır 8. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından 23 Ekim’de kabul edildi. Sanıkların yargılanmasına 7 Kasım’da başlandı ve üç gün süren duruşma sonucunda sanıkların tutukluluk halinin devamına karar verilerek duruşma 26 Aralık’a ertelendi.
KAYNAK: A HABER