Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Okul servisinde kanlı olay

İstanbul Pendik’te bir okul servisinde yaşanan dehşet verici olayda, servis şoförü B.K., tartıştığı sevgilisi G.Ö.’yü silahla vurduktan sonra kendi kafasına ateş etti.

İstanbul Pendik’te bir okul

İstanbul Pendik’te bir okul servisinde yaşanan dehşet verici olayda, servis şoförü B.K., tartıştığı sevgilisi G.Ö.’yü silahla vurduktan sonra kendi kafasına ateş etti. Olay, Pendik Çamlık Mahallesi Semerkant Bulvarı’nda sabah saat 09.00 sıralarında gerçekleşti.

Okul servisinde kanlı olay
Okul servisinde kanlı olay

Edinilen bilgilere göre, B.K. ve G.Ö. arasında başlayan tartışma kısa sürede büyüyerek şiddet olayına dönüştü. B.K., silahını çıkararak G.Ö.’yü başından vurdu. Ardından aynı silahla kendi kafasına ateş etti. Çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekipleri, ağır yaralanan G.Ö.’nün olay yerinde yaşamını yitirdiğini belirledi. Kadının cenazesi Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırılırken, B.K. ise ağır yaralı olarak hastaneye sevk edildi. Olay yeri inceleme ekipleri, cinayetin işlendiği servis aracında detaylı çalışmalar yaparak delilleri topladı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Okul servisinde kanlı olay
Okul servisinde kanlı olay