AK Parti Kocaeli Teşkilatlarının 8. Olağan İlçe Kongresi bugün Karamürsel’de gerçekleştirildi. Kongrede, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in gündeme getirdiği Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin konser harcamaları tartışıldı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin son 5 yılda konserler için harcadığı maliyetler, İstanbul ve Ankara ile karşılaştırılarak açıklandı.
İBRAHİM GÜRSEL AÇIKLADI
Kongre sırasında yapılan sunumda, İstanbul, Ankara ve Kocaeli Büyükşehir Belediyelerinin konser harcamaları kıyaslandı. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın Basın Danışmanı İbrahim Gürsel, bu bilgileri sosyal medya hesabından paylaşarak şu ifadeleri kullandı:
“AK Parti Karamürsel 8. İlçe Olağan Kongresi’ndeyiz. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Doç. Dr. Tahir Büyükakın, çok konuşulan 5 yıllık konser maliyetlerini açıkladı: İstanbul: 10 milyar 180 milyon TL, Ankara: 810 milyon 729 bin TL, Kocaeli: 58 milyon 619 bin TL. Yüreğiniz yeterse gerçekleri konuşalım mı?”


