Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

İmamoğlu’ndan soruşturma açıklaması: Vız gelir tırıs gider

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, konserlerdeki ödeme iddialarına ilişkin başlatılan inceleme sonrası açıklamalarda bulundu.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB)

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, konserlerdeki ödeme iddialarına ilişkin başlatılan inceleme sonrası açıklamalarda bulundu. 3. İstanbul Kariyer Fuarı açılış töreninde konuşan İmamoğlu, “Günlerdir tartıştıkları konser ücreti, bir uçak ve onu takip eden uçakların maliyeti kadar değil” dedi. Mansur Yavaş ile kendilerine yönelik yapılan itibar suikastlarını gülerek izlediklerini belirten İmamoğlu, “Yıllardır bu tür durumlara alışkınım, vız gelir tırıs gider” ifadelerini kullandı.

İmamoğlu'ndan soruşturma açıklaması: Vız gelir tırıs gider
İmamoğlu’ndan soruşturma açıklaması: Vız gelir tırıs gider

İmamoğlu, denetimden onur duyduğunu ve “Mansur Yavaş’ı, İstanbul’u ne kadar denetlediniz?” diye sorarak, kendi partilerinin belediyelerinin denetim oranlarını açıklamalarını istedi. “Eğer eşitse görevi bırakacağım” dedi.

Cumhuriyet Bayramı’nda coşkuyla bir araya gelen insanları görünce bazı kesimlerin rahatsız olduğunu ifade eden İmamoğlu, bu sürecin medya ve yargı üzerinden yürütüldüğünü, bunun bir yargı tacizi olduğunu vurguladı.

Son olarak, hükümetin sözde yolsuzluğu ortaya çıkarma çabalarını eleştirerek, “Böyle ayırmacılık ve kayırmacılık nasıl olur? Devlet güçlüdür ama bunu vatandaşına göstermelidir” dedi.