Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Özgür Özel: 15 Günlük yol haritası hazırlandı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer’e ve Esenyurt’un iradesine sahip çıkma amacıyla 15 günlük bir yol haritası hazırlandığını duyurdu.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer'e

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer’e ve Esenyurt’un iradesine sahip çıkma amacıyla 15 günlük bir yol haritası hazırlandığını duyurdu. Özel, İstanbul’da gerçekleştirilen TBMM Grubu yasama yılı kampının ikinci gününde basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Özgür Özel: 15 Günlük yol haritası hazırlandı
Özgür Özel: 15 Günlük yol haritası hazırlandı

KAMPIN SONUNDA BİLGİ VERDİ

Kampın sonunda gazetecilere bilgi veren Özel, Antalya’da planladıkları kamp için belirledikleri üç temayı paylaştı. Ahmet Özer’in tutuklanmasının ardından programda yapılan değişiklikleri aktaran Özel, milletvekillerinin katıldığı oturumların iki günde tamamlandığını belirtti.

PROGRAM 2 GÜNE BÖLÜNDÜ

Özel, “Yarın sabahtan itibaren grup çalışmaları devam edecekti. Ancak, eski milletvekilimiz Yüksel Çengel’in cenazesine katılmamız gerektiği için programı iki güne böldük” ifadelerini kullandı.

Özgür Özel: 15 Günlük yol haritası hazırlandı
Özgür Özel: 15 Günlük yol haritası hazırlandı

“15 Günlük Eylem Planını Kamuoyuyla Paylaşacağız”

Özel, Parti Meclisi toplantısının gündemine dair bilgiler vererek, Esenyurt’taki MYK toplantısında alınan kararları uyguladıklarını ifade etti. “Esenyurt Belediye Başkanı’na ve Esenyurt’un iradesine sahip çıkma noktasında İstanbul İl Başkanlığı, Genel Merkez ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile birlikte hareket ediyoruz” diyen Özel, önerilerin değerlendirileceği bir PM toplantısı gerçekleştireceklerini belirtti.

“Bu toplantıda ‘Milli İradeye Kayyum Darbesi’ ve ‘Demokrasi Mücadelesinde İktidara Yürüme’ başlıkları altında bir araya geleceğiz. Ardından, 15 günlük bir eylem planını kamuoyuyla paylaşmayı planlıyoruz” şeklinde konuştu.