Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Metin Külünk’ten Polat çiftine sert tepki: Devlete meydan okuyorlar

Eski Ak  Parti MKYK Üyesi Metin Külünk, sosyal medyada geniş yankı uyandıran ‘Dilan Polat Partisi’ne yönelik eleştirilerini dile getirdi.

Eski Ak  Parti MKYK Üyesi Metin Külünk, sosyal medyada geniş

Külünk, Dilan Polat’ın kardeşi Sıla Polat ile dudak dudağa öpüştüğü görüntüleri de alıntılayarak, “Devlete meydan okuyorlar. Daha da önemlisi, milletle dalga geçiyorlar” ifadelerini kullandı.

Külünk, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, partiye dair video ve görüntülerle birlikte kamuoyuna seslendi. “Devlete meydan okuyorlar ve milletle dalga geçiyorlar” diyen Külünk, yargı bürokrasisinin bu konuda harekete geçmesi gerektiğini vurguladı.

Külünk, bu tür davranışların ülkenin itibarını zedelediğini ve kamu düzenini tehdit ettiğini belirterek, “Ülkeyi aciz göstermeye, itibarı elden almaya çalışan bu tür zararlılara karşı kararlı ve güçlü bir irade sergilenmesini bekliyoruz” dedi. Külünk, milletin de bu konuda adım atılmasını istediğini ifade etti.

Metin Külünk'ten Polat çiftine sert tepki: Devlete meydan okuyorlarti