Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Dokuzlar: “izmit’e ihaneti ağzıyla itiraf etti”

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar, seçim rüşveti olarak belediyede kadro dağıttığını, kaçak binalara işlem yapmadığını, hatta bunlardan birini seçim ofisi kullandığını adeta itiraf eden İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e seslendi: “Yazıklar olsun”

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar, seçim rüşveti

İzmit adına utanç dolu, haksızlığın, adaletsizliğin, liyakatsizliğin itiraflarını izlediğimiz bir meclis toplantısına bugün bir kez daha şahit olduk.
-Bir belediye başkanı, seçilirken İzmit’in ekmeğini İzmitli yiyecek diye söz vermesine rağmen; partisinin il başkanlığı seçimini kazanmak için farklı ilçelere belediyede iş rüşveti verdiğini ağzıyla, “Aldım ulan, aldım” diye itiraf etti.
-Bir belediye başkanı, ilçesinde 926 binanın ruhsatsız olduğunu, 7 yıldır bu kaçak binalara dokunmadığını itiraf etti.
-Bir belediye başkanı, seçim ofisi olarak kullandıkları binanın da kaçak olduğunu, encümen kararına rağmen inşaatın tamamlanmasına göz yumduğunu itiraf etti.
İzmit’e ihaneti kendi ağzıyla kayda alındı.
Yazıklar olsun!”