Kocaeli Valiliği meydana gelecek fırtına nedeniyle vatandaşları uyardı. Kocaeli Valiliği’nden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:
SALI GÜNÜ ETKİLİ OLACAK
“Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce yapılan son değerlendirmelere göre; Batı Karadeniz’in batısında rüzgarın, bugün (17.11.2025 Pazartesi) akşam saatlerinden sonra güney ve güneybatı yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/saat) fırtına şeklinde eseceği tahmin edilmektedir. Fırtınanın yarın (18.11.2025 Salı) öğle saatlerinden itibaren etkisini kaybetmesi beklenmektedir.
TEDBİRLİ OLUNMALI
Marmara’nın güneyinde rüzgarın, yarın (18.11.2025 Salı) günün ilk saatlerinden itibaren güney ve güneybatı yönlerden 6 ila 8 kuwvetinde (50-75 km/saat) fırtına şeklinde eseceği tahmin edilmektedir. Fırtınanın aynı gün öğle saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi beklenmektedir. Batı Karadeniz ve Marmara Denizinde etkili olacak fırtına nedeniyle meydana gelebilecek ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”
