Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Öğrenciler yemekten zehirlendi!

Depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yenilenen ve bugün yeni binasıyla eğitim öğretime başlayan Gölcük Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi’nde şok eden bir gelişme yaşandı.

Depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yenilenen ve bugün yeni binasıyla eğitim

Depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yenilenen ve bugün yeni binasıyla eğitim öğretime başlayan Gölcük Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi’nde şok eden bir gelişme yaşandı.

TAVUK PİLAV

Edinilen bilgilere göre 32 Derslik, kapalı spor salonu ve konferans salonuyla birlikte ara tatilin hemen ardından eğitim öğretime başlanan lisede öğrenciler yedikleri tavuk pilavdan zehirlendiği öne sürüldü.

 

RESMİ AÇIKLAMA YAPILMADI

Okula 5 adet ambulansın geldiği, 5 öğrencinin zehirlenme şüphesiyle Necati Çelik Devlet Hastanesi’ne kaldırıldığı iddia edilirken tavuk pilavın kantin işletmesi tarafından verilip verilmediği, kaç öğrencinin rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldığı hakkında okul yönetiminden henüz açıklama yapılmadı. Son bilgilere göre çok sayıda öğrencinin ayakta tedavi edildiği belirtildi.