Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Meclis Üyesi İlker Ulusoy, “Topçular ve Cedit’te vatandaşların şerefiye hakkı yok sayılamaz”

Meclis Üyesi İlker Ulusoy, Topçular ve Cedit Mahallelerinde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından rezerv yapı alanı ilan edilen bölgelerde hazırlanan yeni imar planlarına tepki gösterdi

Meclis Üyesi İlker Ulusoy, Topçular ve Cedit Mahallelerinde Çevre, Şehircilik

Büyükşehir Belediyesi Ekim ayı meclis toplantısı gerçekleşti. CHP Meclis Üyesi İlker Ulusoy yaptığı açıklamada, “Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından rezerv yapı alanı olarak ilan edilen Topçular ve Cedit Mahallesinde yaklaşık 3 bin 440 ve 16 bin metrekarelik alanlarla ilgili bölge için imar planları hazırlanmış ve geçtiğimiz günlerde de askıya çıkarılmıştır.

Meclis Üyesi İlker Ulusoy, “Topçular ve Cedit’te vatandaşların şerefiye hakkı yok sayılamaz”

 

Söz konusu yapılarla ilgili 6 kat yapılaşma ve 1.80 emsal istenmiştir. Bu bölge Kent Konut tarafından yapılan Akçakent ve Tuana evlerini de doğrudan etkilemektedir. Vatandaşlarımız o dönem konutlarını satın alırken şerefiye farkları ödemişlerdir.