Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Eğitim-İş Kocaeli Şube Başkanı istifa etti

Eğitim-İş Kocaeli 1 Nolu Şube Başkanı Tuğba Topal, sağlık sorunları nedeniyle görevinden istifa etti

Eğitim-İş Kocaeli 1 Nolu

Eğitim-İş Kocaeli 1 Nolu Şube Başkanı Tuğba Topal, Sağlık Sorunları Nedeniyle Görevinden İstifa Etti

Tuğba Topal, Eğitim-İş Kocaeli 1 Nolu Şube Başkanlığı görevinden sağlık sorunları nedeniyle istifa etti. Topal, yaptığı açıklamada, doktorunun tavsiyesi üzerine bu kararı aldığını belirtti.

COŞKUN SARI, GEÇİCİ BAŞKAN OLARAK ATANDI

Tuğba Topal’ın istifasının ardından, bir sonraki olağan kongreye kadar Eğitim-İş Kocaeli 1 Nolu Şube Başkanlığını Coşkun Sarı yürütecek. Topal, görevini devralan Coşkun Sarı’ya başarılar diledi.

TOPAL, “DOKTORUMUN TAVSİYESİ ÜZERİNE İSTİFA ETTİM”

Tuğba Topal, istifası sonrası yaptığı açıklamada, “Bildiğiniz üzere sendika başkanlığı yorucu ve yoğun bir görev. Doktorumun da tavsiyesi üzerine istifa etme kararı aldım” dedi. Topal, sağlık sorunlarının sendika başkanlığı görevini yerine getirmesini engellemeye başladığını belirtti.

COŞKUN SARI, GEÇİCİ BAŞKANLIK GÖREVİNİ ÜSTLENDİ

Coşkun Sarı, Tuğba Topal’ın istifasının ardından Eğitim-İş Kocaeli 1 Nolu Şube Başkanlığı görevini üstlendi. Sarı, bir sonraki olağan kongreye kadar bu görevi yürütecek.