İzmit ilçesindeki Tavşantepe İlköğretim Okulu girişinde yer alan çöp konteyneri, aşırı doluluk nedeniyle çöp dağına dönüşmüştü. Okula giden öğrenciler, pis kokuya ve kirli poşetlerin yanından geçmek zorunda kalıyordu.
İLKER KAZAN’IN ELEŞTİRİLERİ SONUÇ VERDİ
MHP İzmit İlçe Başkanı İlker Kazan, velilerin şikayetlerini dikkate alarak İzmit Belediyesini eleştirerek, “Bizi billboardlarda sürekli vatandaşımıza şikayet eden başkanımız keşke bize de billboardları verse, biz de bu görüntüleri paylaşsak. Sürekli uyardık kendisini fakat dinletemedik. Şimdi ne arsamız kaldı, ne paramız kaldı. Bir avuç hurda kamyonumuz ile okullarımızın önünde çöp dağları var” dedi.
İZMİT BELEDİYESİ HAREKETE GEÇTİ
İlker Kazan’ın eleştirileri üzerine İzmit Belediyesi harekete geçti ve çöpler toplandı. Okul girişindeki çöp konteynerleri kaldırıldı. Kazan, çöplerin kaldırılmasının ardından yaptığı açıklamada, “Dün yapmış olduğumuz paylaşımdan sonra her ne kadar geç kalınmış olsa da bizi ziyadesiyle mutlu etmiştir. Biz yapılmayanı eleştirmeye, yapılanı ise takdir etmeye devam edeceğiz. Bizim siyaset anlayışımız budur. İzmit halkının menfaatleri için bütün çabamız ve heyecanımızla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
OKUL ÇEVRESİ TEMİZLENDİ
Tavşantepe İlköğretim Okulu girişindeki çöp dağı temizlendi ve öğrencilerin okula girişi artık daha hijyenik bir ortamda gerçekleşecek.